استاندار خراسان رضوی: باید برای دهه پایانی صفر، مراسمی در تراز پیاده‌روی اربعین طراحی شود

  • کد خبر: ۴۳۶۴۲۲
  • ۱۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۰
استاندار خراسان رضوی: باید برای دهه پایانی صفر، مراسمی در تراز پیاده‌روی اربعین طراحی شود
استاندار خراسان رضوی گفت: نیازی نیست پیاده‌روی زائران را در مشهد هم تبلیغ کنیم و همه امکانات را به این سمت بیاوریم. باید پژوهش‌هایی در خصوص برگزاری مراسم شهادت امام رضا (ع) و دهه پایانی ماه صفر انجام دهیم تا ببینیم چه مراسمی در مشهد برگزار شود که در تراز پیاده‌روی اربعین باشد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

غلامحسین مظفری با حضور در موسسه فرهنگی شهرآرا به مناسبت روز خبرنگار در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، ضمن تبریک روز خبرنگار در خصوص آمادگی استان برای استقبال از زائران در دهه پایانی صفر اظهار کرد: خراسان رضوی و مشهد مقدس هرساله در دهه پایانی ماه صفر، میزبان خیل عظیم زائران و مشتاقان امام رضا (ع) است که از سراسر کشور و البته کشور‌های مسلمان به سمت مشهد مقدس تشریف می‌آورند.

وی افزود: ما تجربه بسیار خوبی در پذیرایی از زائران و میزبانی در شان و شایسته از این عزیزان را در استان داشتیم و اصرار ما این است که این تجربه اندوخته در طول سال‌ها، هر سال به گونه‌ای استفاده شود که مسائل روان‌تر، راحت‌تر و زائران با آرامش و شرایط بهتری به مشهد مقدس و زیارت مشرف شوند تا بتوانیم توجه بیشتری به کیفیت زیارت داشته باشیم و آن را ارتقا ببخشیم، به معنای دیگر بتوانیم بعضی از سنت‌های حسنه‌ای که وجود داشته را تقویت و مراسم بهتر و مناسب‌تری را ایجاد کنیم.

مظفری با بیان اینکه نیازی نیست ما حتما برخی اتفاقات را تکرار کنیم، عنوان کرد: پیاده‌روی اربعین یک برند خاص برای اربعین، یک ویژگی خاص و یک حرکت عظیم است و علما همواره به این موضوع توجه داشته‎‌اند. مقام معظم رهبری شهید نیز در خصوص پیاده‌روی به سمت حرم امام رضا (ع) نکته بسیار مهمی فرمودند که تبلیغ و ترویج برای پیاده‌روی انجام نشود، اگر زائران به مشهد تشریف آوردند، براساس وظیفه‌ای که داریم خدمت‌رسانی می‌کنیم.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: این سخن پیام بسیار مشخصی دارد و اینکه ذات اربعین، پیاده‌روی اربعین است و باید به آن توجه شود، اما نیازی نیست این پیاده‌روی را در مشهد هم تبلیغ کنیم و همه امکانات را به این سمت بیاوریم. این پیام رهبر شهید ما را مکلف می‌کند به این سمت برویم که مراسم بسیار باعظمت، میلیونی و شکوهمندی را در مشهد طراحی، برنامه‌ریزی و اجرا کنیم.

وی اضافه کرد: باید پژوهش‌هایی در خصوص برگزاری مراسم شهادت امام رضا (ع) و دهه پایانی ماه صفر انجام دهیم تا ببینیم چه مراسمی در مشهد برگزار شود که در تراز پیاده‌روی اربعین باشد. باید برنامه‌ریزی کنیم که هم عزاداری مناسبی برای امام رضا (ع) برگزار شود و هم محتوای خوبی داشته باشد. باید در دهه پایانی صفر هر روز مناسبت و موضوعی باشد که بتواند آورده معنوی بیشتری برای مشهد مقدس داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.